Vijfsterren Logistiek verwelkomt MobiCoach als nieuwe Kennispartner

MobiCoach is als partner van hun klant actief betrokken bij de ontwikkeling van de organisaties. Samen met de klant bekijken ze welke stappen op het gebied van ICT in de Transport en Logistiek te zetten zijn. Dat kan binnen of buiten hun Fleetmanagementsysteem zijn. Door jarenlange ervaring (inmiddels >25 jaar) hebben zij een brede kennis van de diverse sectoren van horecadistributie tot levend vee-transport en van pakketdistributie tot bulkvervoer.
Vanuit hun Fleetmanagementsysteem zijn ze nauw betrokken bij partijen in de TMS, APS, ControlTowers, E-CMR en FMS markt. Daarin hebben ze ook veelvuldig contact met organisaties als SmartwayZ.nl, DEFLog, DALTI, SUTC, etc.

Op deze wijze kunnen ze hun klanten niet alleen voorzien van een compleet Fleetmanagement-systeem waarmee zij hun voertuigen, chauffeurs en lading digitaal kunnen monitoren, maar worden ze door hun klant ook vaak betrokken bij de inrichting van hun (ICT-) organisatie.

Twan Goossens – Directeur van MobiCoach B.V.:
MobiCoach is gevestigd in Oss, dicht bij de leden van Vijfsterren Logistiek. Graag willen we als Brabantse onderneming Vijfsterren Logistiek helpen om onze regio, waar al veel gebeurt, op het gebied van ICT in Transport en Logistiek, nog beter op de kaart te zetten.”

MobiCoach