Thema's


In samenspraak met de achterban richt Vijfsterren Logistiek zich vooral op de thema’s waar het meeste behoefte aan is, namelijk; Arbeidsmarkt & Onderwijs, Digtalisering en Duurzaamheid. Digitalisering is weer onderverdeeld in; Digitalisering:de basis, Business Intelligence, Mechaniseren/Robotiseren en Connected Transport/Digitale Ketens.

Binnen deze thema’s worden er door Vijfsterren Logistiek regelmatig events georganiseerd en zijn er diverse kennistafels.

Op het gebied van Arbeidsmarkt & Onderwijs bieden we op de website de mogelijkheid voor het aanbieden van Vacatures & Stages. Bedrijven/organisaties en onderwijsinstellingen/studenten kunnen hier zelf hun vacature/stage plaatsen of zoeken.

Omtrent deze thema’s zijn er veel subsidies, opleidingen/cursussen, webinars/events en artikelen te vinden. Aangezien deze zaken zich verspreid over het internet bevinden, zijn ze lastig te vinden voor de logistieke professionals. Om dit zoeken eenvoudiger te maken hebben we deze informatie per onderwerp verzameld op de desbetreffende pagina’s van onze website. Het aanbod is samengevat en er wordt doorverwezen naar de originele websites en documenten voor meer informatie.