Opening Vos Logistics Inspiration Centre groot succes

Om onze stakeholders kennis te laten maken met de ‘wereld van Vos Logistics’ hebben we onlangs ons Inspiration Center in Oss geopend. Het is vanaf nu open voor bezoekers die meer te weten willen komen over wat ons bedrijf van plan is en hoe we omgaan met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Het Vos Logistics Inspiration Center is een innovatieve manier om bezoekers kennis te laten maken met onze mensen en carrièrekansen, mobiliteit en de vele mogelijkheden die we bieden, en onze diensten op het gebied van supply chain-oplossingen en warehousing. Het laat ook zien hoe we samenwerken met opdrachtgevers, leveranciers, scholen en andere partners en geeft een kijkje in de toekomst van de logistiek. Veiligheid, duurzaamheid en innovatie zijn terugkerende onderwerpen en prominent zichtbaar.

Het centrum dient als ontmoetingsplek waar mensen op interactieve wijze meer te weten kunnen komen over de wereld van transport en logistiek en het bevat spelelementen die onderdeel uitmaken van de beleving. Er worden zowel onze eigen innovaties en projecten uitgebreid toegelicht en ook die onze partners.

“Het doel is om te inspireren over ontwikkelingen in de logistiek en de dialoog met bezoekers aan te gaan om duurzame en innovatieve oplossingen te creëren voor logistieke uitdagingen.”
Sarah Weber

“Of het nu gaat om klanten, (potentiële) werknemers, leveranciers of algemene bezoekers, het Inspiration Centre is een plek die je kan inspireren en je trots maakt om deel uit te maken van de Vos Logistics community en ons shared network. Wij geloven dat we sterker kunnen worden en relevant zullen blijven door synergie met en voor anderen te creëren. Met open deuren heet het centrum je welkom om je onder te dompelen in de wereld van Vos Logistics. Als bedrijf in deze branche staan we nooit stil. Met onze continue focus op innovatie zal het centrum continu worden vernieuwd dus het is absoluut de moeite waard om na je bezoek nog eens terug te komen.”
Frank Verhoeven

Voor meer informatie, neem contact op met je contactpersoon bij Vos Logistics of met Marleen Boeijen / +31 412699457.


Dit is een artikel van Vos Logistics.