Hoe ver is jouw organisatie met data ?

We horen en lezen ze overal, die buzz-woorden “Digitalisering, Business Intelligence en Datamanagement”. Alsof je bedrijf morgen omvalt als jij die woorden ook niet dagelijks uitspreekt.

Het is belangrijk om de data binnen je bedrijf op orde te hebben, zeggen de geleerden. Als data niet correct, compleet en/of consistent is, kunnen er nooit goede rapportages worden gemaakt en leveren Business Intelligence (BI) projecten niet het gewenste resultaat op. Bij een goede datakwaliteit, dus waarbij het verzamelen, analyseren en visualiseren van data op de juiste manier gebeurt, kunnen er betere besluiten gemaakt worden. Business Intelligence Datamanagement is dus van groot belang voor je bedrijf.

Maar als je eerlijk bent, weet jij dan inmiddels goed hoe ver jouw organisatie is met digitalisering?

Om inzicht te krijgen in de mogelijke knelpunten op het gebied van data, willen we je een paar vragen stellen.
Ben je benieuwd hoe het er voor staat ? Vul dan de enquête in en ontvang gratis de whitepaper “Business Intelligence & Datamanagement” in je mailbox !

Vijfsterren Logistiek biedt je hulp bij de stappen naar Digitalisering, Business Intelligence & Datamanagement

Met de informatie uit de enquête kunnen wij je vervolgens een terugkoppeling geven over waar je onderneming staat in relatie tot deze thema’s. Afhankelijk van de uitslag kunnen we je ook voorstellen doen over hoe verder en je daarbij, uiteraard gratis, begeleiden.

Meer weten ? Neem dan vrijblijvend contact op met Pieter Keeris via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl of 06-15006728om vervolgens met jou te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Om je verder te informeren, vanuit de Topsector Logistiek: klik hier voor meer informatie rondom diverse geplande Webinars!