6 november 2024: Bitterballensessie Verduurzaming in Transport: CSRD en CO2-reductie in de praktijk gebracht

Op 6 november organiseert Vijfsterren Logistiek samen met Van Berkel Logistics, provincie Noord-Brabant en het nationale programma Clean Energy Hubs een bitterballensessie met de thema’s waar we allemaal mee te maken hebben; CSRD en CO2-reductie.

We nemen jullie middels inspirerende sprekers mee in de volgende onderwerpen;
• CSRD; wat is het, hoe werkt de rapportage in de praktijk en hoe pak je dit nu praktisch aan?
• Welke mogelijkheden zijn er om het juiste CO2 verbruik te meten, te calculeren en volgens de norm vast te stellen?
• Welke manieren zijn er om nu al van start te gaan, enerzijds vanuit eigen ervaring en aanbod, en anderzijds vanuit het faciliteren van de transitie door het aanbod aan brandstoffen (Clean Energy Hubs)?
• Hoe zijn studenten hiermee bezig en hoe kunnen zij een bedrijf helpen bij CSRD-rapportages?
• Routescanner geeft inzicht in verschillende route opties en uitstoot en zijn GLEC geaccrediteerd. Je kan vooraf inzicht krijgen in de route en de uitstoot per route stap. En achteraf kan je de echte reis invoeren met diverse details en daar komt een gevalideerd rapport uit. Die ook voor de accountant goed is.

Met de up-to-date informatie van specialisten, de pitches van studenten van BUas en natuurlijk jullie eigen ervaringen, belooft dit een inspirerende middag te worden.

Is dit onderwerp interessant voor jou (of jouw collega) en wil je hierover meepraten? Meld je aan via onderstaande groene button.


Datum:

Woensdag 6 november 2024
15:30-18:30 uur

Locatie:
Van Berkel Logistics
Marconiweg 1
5466 AS  Veghel
Routebeschrijving

Meer informatie:
Mocht je nog vragen hebben over deze bijeenkomst of dit onderwerp, neem dan contact op met Nicolien Hendrickx via nicolienhendrickx@vijfsterrenlogistiek.nl.
 

In samenwerking met: