Trans-Imex investeert in vitaliteit en inzetbaarheid

Trans-Imex wil de beste werkgever voor zijn personeel zijn. Daarom gaan ze investeren in de vitaliteit van de medewerkers. Dit doen ze in samenwerking met WELDER. WELDER verhoogt de vitaliteit en inzetbaarheid met één digitaal platform. Met slimme software, praktisch advies en gericht onderzoek, wordt Trans-Imex begeleid naar een modern HR-beleid.

De medewerkers van Trans-Imex kunnen een applicatie downloaden op hun smartphone, helemaal in stijl van de organisatie. 

Dit platform biedt onder andere de mogelijkheid om een sociaal intranet in te zetten. Medewerkers kunnen hun trotsmomenten met elkaar delen en worden op de hoogte gehouden van bedrijfsnieuwtjes, verjaardagen en evenementen. In de kennisbank vinden medewerkers belangrijke documenten en de laatste bedrijfsinformatie. E-learnings en vragenlijsten kunnen gemakkelijk verspreid worden onder de medewerkers.

Via datzelfde platform worden ook de voortgangsgesprekken gevoerd. Trans-Imex gaat hiermee écht in gesprek met zijn medewerkers, door middel van tien flexibele gespreksmodule. Onderwerpen als werkgeluk, competenties en ambities komen aan bod.


Als Vijfsterren Logistiek hebben we 2 keer de mogelijkheid geboden aan Maarten Schellekens, om via een workshop het thema Duurzame Inzetbaarheid aan de bedrijven uit onze achterban kenbaar te maken. Daarbij was Trans-Imex ook aanwezig. Vijfsterren Logistiek was zo de verbindende factor die de partijen bij elkaar heeft gebracht en waaruit mooie samenwerkingen zijn ontstaan. We zijn er trots op dat het iedereen gelukt is hier een succesvol vervolg aan te geven.