17-22 juni 2024: Week van de Techniek Oss

Maandag 17 juni t/m zaterdag 22 juni is de Week van de Techniek. Ruim 20 bedrijven in Oss en omgeving zetten de deur open om basisschoolkinderen de magie van techniek te laten ervaren. En te ontdekken dat iedereen techniek in zijn handen heeft. Lassen, boren, bouwen, sleutelen, schaven, programmeren en nog veel meer…..

Zaterdag 22 juni kijk je je ogen uit
Op zaterdag kunnen kinderen samen met hun ouders, opa’s, oma’s en vriendjes op de Dag van de Techniek nog meer ontdekken over hoe magisch mooi techniek is. Dit is de leukste afsluiter van de Week van de Techniek en écht een uitje om met het hele gezin te beleven. Lees snel verder en reserveer 22 juni alvast in je agenda!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Founder van Dome-X, Lambèr Hendriks. Hij vindt het heel belangrijk dat kinderen ervaren wat je allemaal kan doen met techniek. Dit kan het beste door mee te doen en mee te maken. Door daadwerkelijk zelf aan de knoppen te draaien ervaar je de magie van techniek.
Bij Dome-X komen ruim 50 technische Osse bedrijven samen. Zij organiseren de activiteiten en nemen je mee in de wereld van techniek.
De toegang is voor iedereen gratis.

Datum:
Week van de Techniek:
17-22 juni 2024
Dag van de Techniek:
Zaterdag 22 juni 2024
10:00-16:00 uur
 
Locatie:
Dome-X
Kanaalstraat 12b
5347 KM  Oss

Alle informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Week van de Techniek Oss.