Plaats een vacature

Het plaatsen van een vacature/stage kan op 2 manieren:

1. U kunt een account aanmaken door hieronder uw e-mailadres, een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Dan kunt u de vacature zelf aanmaken, door de rest van de velden in te vullen. Daarna vinkt u “Ik ben geen robot” aan en klikt op de knop “Voorbeeld”. U ziet dan de vacature, zoals deze op de site geplaatst zal worden. U kunt de vacature hier nog bewerken via de knop “Bewerk vacature” en als alles klopt klikt u op de knop “Verzend vacature”. Deze wordt dan, na onze goedkeuring, zichtbaar op de website.
Het is ook mogelijk om de vacature later af te maken, dan klikt u op de knop “Als concept opslaan” en kunt u de vacature later bewerken via het Vacature dashboard.
Met dit account kunt u later meer vacatures/stages plaatsen en is het mogelijk uw vacatures/stages te wijzigen of te verwijderen via het Vacature dashboard. U komt in uw account via de knop “aanmelden”.

2. U mailt de vacature/stage met de gegevens als in onderstaand formulier naar info@vijfsterrenlogistiek.nl en wij plaatsen deze op de website.

Laat dit leeg wanneer deze baan geen vaste standplaats heeft (zoals bij thuiswerken het geval is)

Bedrijfsgegevens