Plaats een vacature


Het plaatsen van een vacature/stage kan op 2 manieren:
1. Je kan een account aanmaken door hieronder je e-mailadres, een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Dan kan jij de vacature zelf aanmaken, door de rest van de velden in te vullen. Daarna vink je “Ik ben geen robot” aan en klikt op de knop “Voorbeeld”. Je ziet dan de vacature, zoals deze op de site geplaatst zal worden. Je kan de vacature hier nog bewerken via de knop “Bewerk vacature” en als alles klopt klik je op de knop “Verzend vacature”. Deze wordt dan, na onze goedkeuring, zichtbaar op de website.
Het is ook mogelijk om de vacature later af te maken, dan klik je op de knop “Als concept opslaan” en kan je de vacature later bewerken via het Vacature dashboard.
Met dit account kan je later meer vacatures/stages plaatsen en is het mogelijk jouw vacatures/stages te wijzigen of te verwijderen via het Vacature dashboard. Je komt in jouw account via de knop “Aanmelden”.

Download hier de uitgebreide handleiding.

2. Je mailt de vacature/stage met de gegevens als in onderstaand formulier naar info@vijfsterrenlogistiek.nl en wij plaatsen deze op de website.

Laat dit veld leeg als de locatie niet belangrijk is
Select if this is a remote position.

Bedrijfsgegevens