Ontdek hoe je met data efficiëntere en duurzamere inkoop- en voorraadbeslissingen kunt nemen

Er komt steeds meer data beschikbaar die te vertalen is naar waardevolle informatie om processen slimmer en efficiënter in te richten. De beschikbare data is echter zo immens dat het niet langer kan worden verwerkt en geanalyseerd door het menselijk brein En de vraag is dan: hoe pakt je dit als bedrijf aan?
 
Digitaal en Data: Digitalisering wordt steeds toegankelijker en grijpt steeds meer in logistieke en operationele processen. Hiermee komt er veel data beschikbaar die te vertalen is naar waardevolle informatie om processen beter, slimmer en efficiënter in te richten.
 
Nu en in de toekomst: De wijze waarop we werken verandert snel, dit biedt bedrijven die er voor openstaan volop mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk om nu te gaan onderzoeken wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf kunnen betekenen, zodat je in de toekomst waarde blijft toevoegen.
 
Samen: Succesvol zijn in de logistiek en supply chain vraagt om samenwerken met en leren van en met je partners in de keten. Door digitalisering zal deze samenwerking belangrijker en meer gestimuleerd worden. Stappen zetten in digitalisering doe je door samen te werken en samen te leren.
 
In het DALI-project ontwikkelen Brabantse bedrijven in de logistiek & supply chain innovatieve datagedreven toepassingen. Een van deze innovatieve kartrekkers is “Optiply”. Deze video laat zien hoe de innovatie van Optiply bedrijven helpt om inkoop en voorraadbeheer te baseren op datagedreven forecasting & besluitvoming.

 

Dit is een artikel van DALI/LCB.