Meters maken met data: gratis digitaliseringsscan

De ontwikkelingen op het gebied van supply chain automatisering en data nemen een enorme vlucht. Het is als (MKB) bedrijf amper bij te houden welke acties je het beste op kunt pakken om je bedrijf te digitaliseren en in te spelen op de behoefte van de markt en personeel.

Hoe staat het met de digitale conditie van jouw bedrijf?
Ervaring uit de afgelopen jaren leert dat digitalisering onontbeerlijk is om je bedrijf toekomstbestendig(-er) te maken. Om als bedrijf hierin meters te maken, is het belangrijk om de huidige digitaliseringsstaat van je bedrijf in kaart te kennen. En op basis hiervan, kun je relevante next steps benoemen.

Mogelijk kan Logistics Community Brabant (LCB) je helpen om je bedrijf verder te brengen op het gebied van data en automatisering

In een paar uur inzichten op maat
In het LCB-innovatieproject DALI is de supply chain digitaliseringsscan ontwikkeld. Met de supply chain digitaliseringsscan breng je in kaart waar jouw onderneming staat op het gebied van digitalisering. De scan richt zich op data en ICT-toepassingen op het gebied van warehousing en transport. Met behulp van een statusdashboard en een bondig actieplan kun je met LCB in gesprek over de uitkomsten en mogelijke implementatie.

De digitaliseringsscan geeft individuele ondernemingen praktisch inzicht en brengt ook generieke trends in de sector in kaart. Via de beveiligde scandatabase van LCB kun je je digitaliseringsstatus benchmarken met andere bedrijven. De resultaten geven LCB en haar regiopartners beter zicht op de trends en behoeften uit de markt en worden gebruikt om nieuwe innovatieprojecten rondom data gedreven logistiek op te starten. 

Meer informatie:
De kosten van de scan bedragen €675,- voor Premium LCB-leden (voorbereiden – scan interview – uitwerking – terugkoppeling resultaten). Ben je geen LCB-lid, dan betaal je €750,-.

De eerste 100 bedrijven krijgen de scan echter kosteloos aangeboden. 
De eerste 40 bedrijven zijn gescand; er zijn nog 60 gratis scans beschikbaar. 

Meer informatie over de supply chain digitaliseringsscan lees je hier of bekijk de flyer.

Contact:
Heb je interesse in de digitaliseringsscan? 
Neem dan contact op met Nicolien Hendrickx via nicolienhendrickx@vijfsterrenlogistiek.nl.

Geen interesse in de scan maar wel nieuwsgierig naar innovatiemogelijkheden met LCB? Lees dan hier meer over voorwaarden voor lidmaatschap of neem contact op met Bas Holland of Eveline van der Vooren


Logistics Community Brabant (LCB) brengt ondernemers, onderwijs overheid en onderzoek bij elkaar om samen te komen tot logistieke innovaties voor vandaag en morgen. Hierbij werken wij samen met de kennispartners Breda University of Applied Sciences, Tilburg University, TU Eindhoven en Nederlandse Defensie Academie én de regiopartners REWIN, Midpoint Brabant, Vijfsterren Logistiek en Supply Chain Platform Zuidoost Brabant.