Logistics House

Logistics House is hét ontmoetingspunt in deze regio

voor logistieke partijen, overheid, onderwijs en arbeidsmarkt

Ontmoeten, kennis delen, ondersteuning
Logistics House is het kloppend hart van de van de logistieke sector in de regio Noordoost-Brabant. Mede door de grote concentratie van nationaal en internationaal toonaangevende bedrijven en van sterke logistieke spelers heeft Noordoost-Brabant zich ontwikkeld tot Logistics Hotspot.  Samenwerking en kennis delen, cross-sectoraal én tussen ondernemers, overheid en onderwijs, vormen in deze regio een krachtige voedingsbodem voor vernieuwing en groei. Hier ontstaan nieuwe kansen; kansen op groei, ontwikkeling en op New Business.


In Logistics House worden alle krachten gebundeld onder één dak.
Logistics House is een initiatief van Vijfsterren Logistiek. Vijfsterren Logistiek werkt samen met overheden en onderwijs aan een krachtige en duurzame logistieke sector in de regio Noordoost-Brabant en aan het verder vergroten van de attractiviteit en wervingskracht van de regio. Het initiatief wordt ondersteund door AgriFood Capital, de gemeenten Veghel, Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch en de Rabobank Oss Bernheze, Uden/Veghel, ’s-Hertogenbosch en Cuijk. Het gezamenlijke doel: een krachtige en duurzame logistieke sector realiseren in Noordoost-Brabant en profilering van de regio als logistieke hotspot. New business genereren, innovatie, scholing, behoud en groei van werkgelegenheid en het aantrekken van investeringen en goederenstromen zijn thema’s die hier hoog op de agenda staan.


Logistics House is ook de uitvalsbasis van de Programma Manager; het aanspreekpunt voor logistieke ondernemers in de regio en voor ondersteuning op het gebied van business development.

Er worden regelmatig events georganiseerd in Logistics House, zoals netwerkbijeenkomsten, kennistafels, inspiratiebijeenkomsten en symposia, die de mogelijkheid bieden om met elkaar kennis te maken en kennis te delen. Ook vinden in Logistics House onderwijsgerelateerde activiteiten plaats, waaronder heftruckopleidingen, opleidingen voor planners, regulier onderwijs en veiligheidstrainingen.


In het hart van de logistieke dynamiek
Bedrijven, instellingen en instanties kunnen zich verbinden aan Logistics House door middel van een partnership. Wilt u met uw bedrijf deel uitmaken van deze kansrijke dynamiek? Dat kan. In Logistics House zijn ruimten beschikbaar voor logistieke bedrijven om zich te vestigen, maar ook voor opleiders, detacheerders, (kleine) dienstverleners en overige commerciële partijen. Partners die hier niet gehuisvest, maar wel betrokken willen zijn bij Logistics House, kunnen deelnemen aan de activiteiten die in Logistics House plaatsvinden.

Neem voor vrijblijvende informatie of een offerte contact op met Dome-X of de Programma Manager.