Cursus Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek

Het organiseren van data kan veel efficiënter met datagedreven organiseren, blockchain en een digitale lopende band. Wat de fysieke lopende band heeft gedaan in fabrieken, neemt de digitale lopende band over in kantoren. Jaarlijks zitten we meer dan 2,3 miljard uur onnodig in kantoren. Met deze cursus wordt digitale – en daarmee menselijke – verspilling in kantoren tegengegaan. 
 
In samenwerking met Weconomics Foundation biedt LCB de cursus Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek aan. De cursus is een (niet technisch) leerwerk programma, met een focus op ontwerp en organisatieontwikkeling binnen de context van echte digitale transformatie. Het richt zich op nieuwe business-  en operating modellen en het tegengaan van digitale verspilling door middel van blockchain, smart contracts, datalogistiek en de digitale lopende band.
 
2 bedrijven uit de achterban van Vijfsterren Logistiek hebben nu de mogelijkheid gekregen deze cursus te volgen tegen 1/3 van de reguliere kosten, met een voucher uit het DALI-project.
Zowel van Vos Logistics uit Oss als van SPS BV uit ‘s-Hertogenbosch zullen 2 deelnemers in februari 2022 starten met deze cursus.
 
Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over deze cursus of neem contact op met Pieter Keeris via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl of 06-15006728.
 


In het project ‘Digital Data Square Zuid-Nederland’ werkt Logistics Community Brabant samen met haar regiopartners REWIN West-Brabant, Midpoint Brabant, Vijfsterren Logistiek en Supply Chain Platform Zuidoost-Brabant, om de digitaliseringsgraad van het Supply Chain werkveld in Zuid-Nederland verder te verhogen.