Voorjaar 2022: Inspiratiesessie: Jouw werkgeversmerk versterken?

Geen afstel, maar wederom uitstel…
Deze bijeenkomst stond eerder gepland voor 29 oktober 2020, toen 13 januari 2022, maar is nogmaals verzet wegens corona. Bij het organiseren van deze workshop hebben we met elkaar bij aanvang afgesproken dat deze meeting alleen een succes kan zijn indien we ‘live’ met elkaar in gesprek zijn. Fysiek met elkaar in gesprek en discussie is de meerwaarde van deze bijeenkomst. We hopen van harte dat dit in het voorjaar van 2022 veilig mogelijk is en willen jou dan graag live ontmoeten in het Logistics House.

Worstel je met hoe je jouw bedrijf op de kaart zet als aantrekkelijke werkgever? Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je jouw ‘Employer Branding’ strategie evalueren samen met organisaties uit andere branches?

Vijfsterren Logistiek organiseert, in samenwerking met UWV en Weener XL, een kosteloze inspiratiesessie inzake ‘Employer Branding’. Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen. Nadat een specialist vanuit UWV je meer heeft verteld over het begrip ‘Employer Branding’, gaan we op een praktische manier aan de slag met het verstevigen van jouw werkgeversmerk.

Het programma volgt hier onder. Voor het begin van de sessie ontvang je een voorbereidende opdracht, zodat jij de opgedane kennis al tijdens de sessie direct kunt toepassen op jouw organisatie.

Programma:
• 8:30 uur: Inloop
• 9:00 uur: Start programma
– Wat is employer Branding
– Diverse opdrachten die je met diverse branches maakt en bespreekt
– Delen van kennis/ opdrachten/ uitkomsten met elkaar
– Reflecteren
• 12:30 uur: Afsluiting

Datum:
Voorjaar 2022
8:30-12:30 uur

Locatie:
Logistics House
Kanaalstraat 12b
5347 KM  Oss

Aanmelden:
Zodra de definitieve datum bekend is, kan je je aanmelden via deze website.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Pieter Keeris via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl of 06-15006728.
Of met Tessy Floris via tessy.floris@uwv.nl of 06-11039217.