2 november 2021: Ontmoet nieuw logistiek talent

Maak kennis met de Avans Academie Associate Degree Logistiek en haar studenten
De afgelopen drie jaar is de Avans Academie Associate Degree (AD) erin geslaagd om een succesvolle opleiding Logistiek neer te zetten. Door theorie te verbinden met praktijkgerichte vraagstukken, leidt de Associate Degree Logistiek de student op tot een logistiek professional op HBO-niveau. Zojuist zijn wij in de Nationale Studenten Enquete zelfs verkozen tot de ‘best gewaardeerde AD Logistiek opleiding van Nederland’.

Graag nodigen wij u bij ons uit op dinsdag 2 november 2021. U maakt dan kennis met de opleiding en onze studenten, die voorjaar 2022 zullen afstuderen.

De voorlopige agenda:
• Wat kunt u van onze opleiding en studenten verwachten?
• Discussie: aansluiting onderwijs en praktijk; praat met docenten en studenten over ontwikkelingen in uw bedrijf en de daaruit voortkomende behoefte aan kennis en vaardigheden van nieuwe medewerkers
• Meet & greet met onze laatstejaars studenten
• Borrel

Eind september volgen de uitnodiging en het definitieve programma.

Datum:
Dinsdag 2 november 2021
13:00-17:00 uur

Locatie:
Avans Academie Den Bosch

Over Associate degrees:
Associate degrees zijn tweejarige praktijkgerichte HBO-opleidingen. Het opleidingsniveau zit tussen MBO 4 en HBO-bachelor in. De opleidingen zijn vooral bedoeld voor MBO 4-leerlingen die willen doorstuderen en voor praktische Havisten die snel aan de slag willen. Bij onze Associate degrees is de verbinding met het bedrijfsleven erg belangrijk. Het onderwijs wordt continu afgestemd op vragen uit de praktijk. Bekijk voor meer informatie over samenwerken met onze studenten onze website en animatie.