8 oktober 2021: Leerwerkprogramma: Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek

Als tijd je kostbaarste bezit is
Het organiseren van data kan veel efficiënter met een digitale lopende band. Wat de fysieke lopende band heeft gedaan in fabrieken, neemt de digitale lopende band over in kantoren. Jaarlijks zitten we meer dan 2,3 miljard uur onnodig in kantoren. Met deze cursus wordt digitale – en daarmee menselijke – verspilling in kantoren tegengegaan. 

Logistieke dienstverleners worden databedrijven
In samenwerking met Weconomics Foundation biedt LCB het leerwerkprogramma Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek aan. Het programma is een (niet technisch) leerwerk programma, met een focus op ontwerp en organisatieontwikkeling binnen de context van echte digitale transformatie. Het richt zich op het tegengaan van digitale verspilling door middel van blockchain, datalogistiek en de digitale lopende band.

Doel:
De cursus een (niet technisch) leerwerkprogramma dat zich richt op:
• Datagedreven organiseren.
• Digitaal leiderschap en digitale transformatie.
• Het ontwerpen en ontwikkelen ecosystemen.
• De implementatie van een digitale lopende band.

Inhoud:
Tijdens het leerwerkprogramma wordt 1 dag per week interactief onderwijs gevolgd, waarbij de cursist onder begeleiding een hoogwaardig curriculum doorloopt op het gebied van digitale transformatie, blockchain en de digitale lopende band. De cursist wordt hierin ondersteund met eigen boeken, cases, simulaties, games en andere materialen uit het Weconomics kenniscentrum. Het programma eindigt met een mondeling examen, ontwerpopdracht, presentatie tijdens een miniconferentie en bij voldoende beoordeling hiervan eindigt het programma met een diploma.

Voor wie:
De cursus is bedoeld voor voor datagedreven professionals, organisatie-ontwerpers, business developers, innovatiemanagers, consultants, IT-architecten, researchers, marketing-, finance-, legal-, fiscal, facility- en HR-professionals.

Partners:
Deze cursus wordt tevens aangeboden door Weconomics onder de naam: Weconomics Certified Program. Omdat het programma prima past binnen de projectdoelen van LCB, bieden LCB en Weconomics dit programma met korting aan voor LCB-leden. Daarnaast is het voor organisaties mogelijk om een opdracht aan te leveren. Het Certified Blockchain Professional Program is door Computable genomineerd als één van de beste opleidingen van 2019.

Locatie:
Breda University of Applied Sciences en TU/e 

Datum:
De cursus start op 8 oktober 2021.
Het programma duurt 20 weken en vindt plaats op vrijdag tussen 09:30 en 16:30 uur.

Kosten:
Volledig programma € 2.950,- excl. btw per deelnemer.
Volledig theorieprogramma: € 1475,- excl. btw per deelnemer. 
Een opdracht indienen vanaf € 2.000,- excl. btw.

LCB-Leden krijgen 10% korting

Schrijf nu in:
Geïnteresseerd in deelname aan het leerwerkprogramma Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek? 
Meld je dan aan op de website van LCB via onderstaande groene button of neem contact op met Paul Bessems via bessems.p@lcb.nu of 06-20301311.