8-10 november 2022: ICT & Logistiek

ICT & Logistiek, hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de logistieke keten, is op 8, 9 en 10 november 2022 te vinden in Jaarbeurs.
Tegelijkertijd vindt ook Logistica plaats, dit is al vele decennia de vakbeurs in Nederland op het gebied van material handling en intern transport.

ICT & Logistiek streeft naar een betere en slimme (digitale) wereld, waarbij bedrijven in de logistieke sector elkaar efficiënt versterken.

Hoe doen we dat?
Door richting te geven aan ideeën en gedachten van bedrijven en individuen inzake innovatieve ICT-toepassingen in de logistiek. Daarmee draagt ICT & Logistiek bij aan het bij elkaar brengen van partijen en het tot stand brengen van logistieke doorbraakprojecten met ICT als ‘enabling’ factor.

Voor wie?
ICT & Logistiek is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Waarom een bezoek brengen?
Na een bezoek aan ICT & Logistiek ben je in staat om een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van je logistieke organisatie.

Datum:
8-10 november 2022

Locatie:
Jaarbeurs
Utrecht

Meer informatie:
Ga voor alle informatie naar de website van ICT & Logistiek.