7 april 2022: Trends in Export

Al jaren hét event voor ondernemers die internationaal zakendoen!
Het Trends in Export evenement staat dit jaar in het teken van het thema digitalisering. Een logische keuze want digitalisering en internationaal ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat gaat verder dan een goede digitale infrastructuur om digitaal vergaderen en e-commerce te faciliteren. Er zijn namelijk nog de nodige stappen te zetten als het gaat om het digitaliseren van de internationale supply chain. De adoptie van nieuwe technologie speelt hierin een belangrijke rol. Verder neemt Danny Mekić u mee in de wereld van morgen tijdens zijn keynote.

Nieuwsgierig naar het volledige programma?

Naast de laatste stand van zaken rondom export en het thema digitalisering ontvangt u uit de eerste hand de uitkomsten van het onderzoek Trends in Export. De visie en verwachtingen van honderden exporteurs worden overzichtelijk aan u gepresenteerd en uiteraard krijgt u het rapport na afloop mee naar huis. Daarnaast kunt u aan diverse tafelsessies deelnemen waarin diverse actuele onderwerpen besproken worden.

Kortom: Trends in Export heeft dit jaar ook weer veel moois te bieden en is onmisbaar voor iedereen die in de export werkt.

Datum:
7 april 2022

Locatie:
Johan Cruijff ArenA
1 Johan Cruijff Boulevard
1100 DL  Amsterdam

Meer informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie naar de website van Trends in Export of meld je hier direct aan.