5 maart 2021: LCB Cursus: Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek

Logistieke dienstverleners worden databedrijven. 

Het organiseren van data kan veel efficiënter met een digitale lopende band. Wat de fysieke lopende band heeft gedaan in fabrieken, neemt de digitale lopende band over in kantoren. Jaarlijks zitten we meer dan 2,3 miljard uur onnodig in kantoren. Met deze cursus wordt digitale – en daarmee menselijke – verspilling in kantoren tegengegaan. 

In samenwerking met Weconomics Foundation biedt LCB de cursus Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek aan. De cursus is een (niet technisch) leerwerk programma, met een focus op ontwerp en organisatieontwikkeling binnen de context van echte digitale transformatie. Het richt zich op het tegengaan van digitale verspilling door middel van blockchain, datalogistiek en de digitale lopende band.

Doel:
De cursus een (niet technisch) leerwerkprogramma dat zich richt op:
• Digitaal leiderschap en digitale transformatie.
• Het ontwerpen en ontwikkelen van blockchain consortia en digitale ecosystemen.
• De implementatie van een digitale lopende band.

Inhoud:
Tijdens de cursus wordt 1 dag per week interactief onderwijs gevolgd, waarbij de cursist onder begeleiding een hoogwaardig curriculum doorloopt op het gebied van digitale transformatie, blockchain en de digitale lopende band. De cursist wordt hierin ondersteund met eigen boeken, cases, simulaties, games en andere materialen uit het Weconomics kenniscentrum. Het programma eindigt met een mondeling examen, ontwerpopdracht, presentatie tijdens een miniconferentie en bij voldoende beoordeling hiervan eindigt het programma met een diploma.

Voor wie:
De cursus is bedoeld voor voor blockchain geinteresseerden, organisatie-ontwerpers, business developers, innovatiemanagers, consultants, IT-architecten, researchers, marketing-, finance-, legal-, fiscal, facility- en HR-professionals.

Partners:
Deze cursus wordt tevens aangeboden door Weconomics onder de naam: Certified Blockchain Professional Program. Omdat het programma prima past binnen de projectdoelen van LCB, bieden LCB en Weconomics dit programma met korting aan voor LCB-leden. Daarnaast is het voor organisaties mogelijk om een opdracht aan te leveren. Het Certified Blockchain Professional Program is door Computable genomineerd als één van de beste opleidingen van 2019.

Locatie:
Breda University of applied Sciences
Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS  Breda

Datum:
De cursus start op 5 maart 2021. Het programma duurt 20 weken en vindt plaats op vrijdag tussen 09.30 en 16.30 uur.

Kosten:
• € 2.750,- excl. btw per deelnemer.
• Een opdracht indienen vanaf € 2.000,- excl. btw.

Voor LCB-Leden:
• € 2.200,- excl. btw per deelnemer.
• Een opdracht indienen vanaf € 1.800,- excl. btw.


Meer weten?
Bekijk de video op YouTube.

Geïnteresseerd in deelname aan de cursus Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek? Meld je dan aan bij LCB of neem contact op met: Paul Bessems via paul.bessems@weconomics.org of 06-20301311