29 oktober 2020: Inspiratiesessie: Jouw werkgeversmerk versterken?

Geen afstel maar uitstel…

Worstel je met hoe je jouw bedrijf op de kaart zet als aantrekkelijke werkgever? Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je jouw ‘Employer Branding’ strategie evalueren samen met organisaties uit andere branches?

Vijfsterren Logistiek organiseert, in samenwerking met UWV en Weener XL, een kosteloze inspiratiesessie inzake ‘Employer Branding’. Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen. Nadat een specialist vanuit UWV je meer heeft verteld over het begrip ‘Employer Branding’, gaan we op een praktische manier aan de slag met het verstevigen van jouw werkgeversmerk.

Bij het organiseren van deze workshop hebben we met elkaar bij aanvang afgesproken dat deze meeting alleen een succes kan zijn indien we ‘live’ met elkaar in gesprek zijn. Fysiek met elkaar in gesprek en discussie is de meerwaarde van deze bijeenkomst.
We hebben hier als organisatie alle benodigde maatregelen voor genomen, maar zien ons geconfronteerd met nieuwe richtlijnen en zijn daarom genoodzaakt om de geplande bijeenkomst van 29 oktober 2020 niet af te zeggen, maar te verzetten!

We zijn voornemens om de workshop eind februari/begin maart 2021 te plannen (uiteraard afhankelijk van het coronavirus). Wij hopen jou dan live te mogen ontmoeten in het Logistics House in Oss.

Het programma volgt hier onder, en klik op de knop aanmeldformulier om je aan te melden als deelnemer. Voor het begin van de sessie ontvang je een voorbereidende opdracht, zodat jij de opgedane kennis al tijdens de sessie direct kunt toepassen op jouw organisatie.

Programma:

• 8:30 uur: Inloop
• 9:00 uur: Start programma
– Wat is employer Branding
– Diverse opdrachten die je met diverse branches maakt en bespreekt
– Delen van kennis/ opdrachten/ uitkomsten met elkaar
– Reflecteren
• 12:30 uur: Afsluiting

Datum:
Eind februari/begin maart 2021

Locatie:
Logistics House in Dome-X, Kanaalstraat 12b, 5347 KM  Oss