29 oktober 2020: Inspiratiesessie: Jouw werkgeversmerk versterken?

Worstel je met hoe je jouw bedrijf op de kaart zet als aantrekkelijke werkgever? Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je jouw ‘Employer Branding’ strategie evalueren samen met organisaties uit andere branches?

Op donderdag 29 oktober van 9.00 uur tot 12.30 uur organiseert Vijfsterren Logistiek, in samenwerking met UWV en Weener XL, een kosteloze inspiratiesessie inzake ‘Employer Branding’. Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen. Nadat een specialist vanuit UWV je meer heeft verteld over het begrip ‘Employer Branding’, gaan we op een praktische manier aan de slag met het verstevigen van jouw werkgeversmerk.

Deze bijeenkomst zal live plaatsvinden in het Logistic House in Oss, geheel volgens de RIVM richtlijnen. Het programma volgt hier onder, en klik op de knop aanmeldformulier om je aan te melden als deelnemer. Voor het begin van de sessie ontvang je een voorbereidende opdracht, zodat jij de opgedane kennis al tijdens de sessie direct kunt toepassen op jouw organisatie.


Programma:

• 8:30 uur: Inloop

• 9:00 uur: Start programma
– Wat is employer Branding
– Diverse opdrachten die je met diverse branches maakt en bespreekt
– Delen van kennis/ opdrachten/ uitkomsten met elkaar
– Reflecteren

• 12:30 uur: Afsluiting

 

Locatie: Logistics House in Dome-X, Kanaalstraat 12b, 5347 KM  Oss

Natuurlijk hebben we in het Logistics House maatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM voor een veilige bijeenkomst. Kijk hier hoe Dome-X omgaat met de nieuwe maatregelen.