28 september 2021: Transportdebat 2021

Er gebeurt op dit moment ontzettend veel dat impact heeft op de transportwereld: verduurzaming, de pandemie, digitalisering, grote personeelstekorten, de macht en kracht van China, Brexit en nog veel meer… Deze uitdagingen het hoofd bieden vraagt om denkkracht en lef. Met het Transportdebat willen we een positief steentje bijdragen aan de oplossingen. We willen de link leggen tussen de lange termijn ontwikkelingen en de day-to-day business én elkaar inspireren om daar samen over na te denken. We zetten voors en tegens op een rij en gaan met elkaar in discussie, wat weer meegenomen kan worden bij investeringsbeslissingen, strategiebepaling en beleid.

Onder leiding van Frank Verhoeven (CEO Vos Logistics) en Alex Van Breedam (professor Antwerp Management School en KU Leuven) gaan we met experts, ervaringsdeskundigen én het publiek in op prikkelende stellingen om zo de verbindingen te zoeken en stappen te zetten in de verdere duurzame groei van onze sector.

Eerste bevestigde debaters en sprekers:
• Robert van der Waal, voorzitter van TKI Dinalog en Vice President Samsung SDS
• Stephan Sieber, CEO Transporeon
• Dirk-Jan de Bruijn, kwartiermaker Innovatie in Mobiliteit Ministerie van IenM / Rijkswaterstaat
• Larissa van der Lugt, directeur Erasmus Center for Urban, Port and Transport Economics (UPT)
• Albert Jan Swart, sectoreconoom Transport & Logistiek ABN AMRO

Locatie:
Tilburg

Datum:
28 september 2021

Meer informatie en aanmelden?
Ga voor meer informatie, het programma en aanmelden naar www.transportdebat.nl.


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Management Producties, een onafhankelijk congresbureau dat sinds 2001 topontmoetingen en inspirerende jaarcongressen organiseert voor het hoger management en directie.