28 juni 2022: Preparing for the next crisis

Logistieke ketens worden meer en meer geconfronteerd met verstoringen. Was het enkele jaren geleden de kredietcrisis, werd het daarna een periode van onzekerheid in de pandemie en worden op dit moment onder meer door de oorlog in Oekraïne levering van grondstoffen en onderdelen onderbroken. De wens naar robuuste en flexibele ketens is niet nieuw, maar wordt wel als urgenter ervaren in het bedrijfsleven.

Hoe bereid je je voor op een crisis en verstoringen in de keten?
Hoe kan je als ondernemer je keten inrichten zodat je zicht hebt op risico’s en deze ook tot oplossingen kan komen? Wat hebben we eigenlijk geleerd in de periode van de pandemie? Dat soort vragen willen we met u delen.

Op dinsdag 28 juni van 14:00 tot 17:30 uur gaan we hierover in gesprek. We delen bevindingen en ontwikkelingen vanuit het project “Ready for the Next Crisis” (onder leiding van Windesheim). Daarnaast benoemen we best practices hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden om beter om te gaan met verstoringen in de keten en zal er gelegenheid zijn om in breakout sessies mee te discussiëren aan hoe gemeten kan worden hoe veerkrachtig (resilient) uw keten is.

We nodigen u van harte uit om 28 juni alvast vast te leggen in uw agenda. Wilt u zich al direct inschrijven dan kan dat hier. Dit event wordt mede georganiseerd door Christelijke Hogeschool Windesheim.

Datum:
Dinsdag 28 juni2022
14:00 tot 17:30 uur

Locatie:
Volgt asap, centraal in Nederland

Meer informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van TKI Dinalog.