25 september 2024: Chemiebeurs 2024

Nieuwe regels en de toekomst van de chemische keten
Op 25 september 2024 vindt voor de 13e keer het tweejaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Informatief, leerzaam en groter dan voorgaande edities. Dé plek waar producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten.
Een must voor iedereen in de chemische keten. Meld jezelf en je collega’s nu aan!

Onder leiding van dagvoorzitter Joost Mooijweer presenteert de Chemiebeurs u inspirerende en vooral leerzame lezingen met betrekking tot logistieke en chemische processen. We hebben een bomvol programma en de beurs is dan ook een ‘must-be’ voor iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in de chemieketen.

Naast lezingen zullen we 25 september tussen de middag van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt met stands bezoeken. Tijdens deze editie van de Chemiebeurs zal er nóg meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken.

Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname (o.a. handig om te bewijzen dat u over de wijzigingen in wet- en regelgeving up to date bent) en een deelnemerslijst.

Er wordt een grote opkomst verwacht en het aantal plaatsen zal beperkt zijn. Schrijf uzelf en uw collega’s dus zo snel mogelijk in.

Datum:
25 september 2024
10:00-16:00 uur
 
Locatie:
Next Level Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ  Gorinchem
 
Alle informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Chemiebeurs.