25 Januari 2022: Dag van de Slimme Logistiek!

25 Januari 2022 is door SmartwayZ.NL uitgeroepen tot Dag van de Slimme Logistiek! Dat is niet voor niets natuurlijk. ‘Zonder transport staat alles stil’ is een bekende slogan. Slimme logistieke toepassingen zorgen er echter voor dat vervoerders efficiënt, duurzaam en veilig kunnen rijden. Dat is niet alleen interessant voor logistieke ondernemers, maar net zo belangrijk voor overheden.

Tijdens de Dag van de Slimme Logistiek maken we zichtbaar wat data voor de logistieke sector en overheden kan betekenen. We inspireren met ontwikkelingen op het gebied van logistieke data en laten u de slimme logistieke datatoepassingen beleven. We tonen resultaten van samenwerkingen, behaalde successen en nieuwe kansrijke initiatieven. Ook het verantwoord omgaan met data krijgt de nodige aandacht op deze dag. We houden pitches, speeddates en er is een kennisplein.

We willen een programma bieden dat aansluit bij de kennis en behoeften van de betreffende doelgroep. Daarom richten we ons tijdens het middagprogramma op overheidsmedewerkers en tijdens het avondprogramma op logistieke ondernemers. U bent uiteraard vrij om (ook) het andere dagdeel bij te wonen. Dit geldt ook voor andere geïnteresseerden. Geef uw keuze aan bij de aanmelding.

Datum: 
Dinsdag 25 januari 2022
13:30-21:00 uur

Locatie:
Cultuur Haven Veghel (ingang Cultuurfabriek)
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

Aanmelden:
Deelname aan de Dag van de Slimme Logistiek is gratis. Aanmelden is verplicht. Dit kan via het aanmeldformulier. Deze dag wilt u niet missen!

Meer informatie:
Ga voor alle informatie naar de website van SmartwayZ.NL.