22 november 2023: Lean & Green Nederland SUMMIT 2023

Wat staat ons allemaal te wachten? Niet alleen de energietransitie en klimaatdoelstellingen, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving, samenwerkingen, nieuwe én huidige innovaties. Wat betekent dit voor de logistiek? En voor jou?

Wat kan je verwachten?
Een dag vol inspiratie, nieuwe kennis en verhalen van mede-ondernemers! Na de inloop, het eerste kopje koffie en ontmoetingen starten we het plenaire programma. Samen met de dagvoorzitter kijken we naar de laatste ontwikkelingen bij Lean & Green. Tijdens het plenaire gedeelte staan de partners centraal en gaan we met hen in gesprek over de gekozen onderwerpen die aansluiten bij het thema.

In samenwerking met onze partners hebben we een uitgebreid programma van kennissessies kunnen samenstellen. Inspireren en kennisdelen staat centraal tijdens deze break-out sessies van 45 minuten. Wij stimuleren een hoge mate van interactie en hebben onderwerpen gekozen die aansluiten bij het thema.

Maar de dag is niet compleet als er geen ruimte zou zijn om elkaar beter te leren kennen en te netwerken. Daarom hebben we ook dit jaar weer het innovatieplein. Gedurende hele dag is er genoeg ruimte om te netwerken en je te laten inspireren door nieuwe innovaties gericht op de toekomst. Het plein biedt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om kennis te maken met enkele aansprekende en schaalbare innovatieve start- en scale-ups uit het Lean & Green netwerk. Ook zijn er verschillende, extra inloopsessies waar je je niet voor hoeft in te schrijven in de Connekt iglo.

Alle informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Lean & Green.