2 november 2021: Webinar: Regio in Beeld 2021 Noordoost- en Midden Brabant

Jaarlijks publiceert UWV Regio in Beeld in de 35 arbeidsmarktregio’s. Zo ook in Noordoost- en Midden-Brabant. Dit keer staat in het teken van herstel na de coronacrisis. Wat zijn de gevolgen hiervan op de arbeidsmarkt? Hoe gaan we om met de toenemende krapte in bepaalde sectoren, beroepen en regio’s? Welke beroepen zijn nu juist kansrijk en welke competenties en vaardigheden zijn hiervoor nodig? Wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we die samen aangaan in deze turbulente arbeidsmarkt? Wilt u hierover worden bijgepraat door onze arbeidsmarktspecialisten en andere gesprekspartners? 

We schetsen op interactieve wijze een actueel beeld van de nieuwe situatie op de arbeidsmarkt in onze regio. Op basis van de laatste inzichten kunnen we samen met onze partners beleid en actieplannen (door)ontwikkelen in onze regio. 

Programma:
• 15:30 uur: Welkom door dagvoorzitter Gerben van Driel, presentator van o.a. Bulls & Bears op RTL 7
• 15:40 uur: Welkom door rayonmanager UWV Werkbedrijf Noordoost- en Midden Brabant Hannie van Loon
• 15:45 uur: Aan het woord: Directeur uitvoering UWV WERKbedrijf Tof Thissen en arbeidsmarktadviseur Rob Witjes
• 15:50 uur: Presentatie Regionaal arbeidsmarktadviseur Marjon van Delft: opvallende ontwikkelingen in Noordoost- en Midden Brabant
• 16:00 uur: In gesprek met wethouders, voorzitter college van bestuur van het onderwijs, werkgevers, Leerwerkloket Midden Brabant onder leiding van de dagvoorzitter en side-kick Sylvia IJpelaar.
• 16:45 uur: Conclusie en aanbevelingen
• 17:00 uur: Einde Regio in Beeld 2021

Datum:
2 november 2021
15:30-16:30 uur

Locatie:
Online

Meld u snel aan voor dit inspirerende webinar via de website van UWV.