18 mei 2022: Webinar: Optimaliseer eerst, dan pas digitaal

Voor veel internationaal ondernemende bedrijven is het belangrijk import- en exportprocessen te digitaliseren om mee te kunnen in een snel veranderende wereld. Maar procesdigitalisering is niet iets wat je zomaar even doet. Het is belangrijk eerst alle processen goed in kaart te brengen en deze te optimaliseren, voordat je overgaat tot digitalisering.

Maar hoe doe je dat op een zo efficiënt mogelijke manier?
Tijdens het webinar ‘Optimaal eerst, dan pas digitaal’, geeft Audrey Root, supply chain excellence manager EMEA bij het Amerikaanse Apex Tool Group, je inzicht in de stappen die je kunt zetten bij het optimaal inrichten van je processen, voordat je start met het digitaliseren van jouw import en export. Audrey, binnen Apex Tool Group verantwoordelijk voor douanezaken, customer service en logistiek, is binnen haar organisatie betrokken geweest bij de implementatie van softwaresystemen en weet precies waarop je moet letten bij de aanschaf van een softwaretool. Ook weet ze hoe je van geautomatiseerde systemen gebruik kunt maken, voor bijvoorbeeld het naleven van de sanctiewetgeving.

Naast Audrey Root spreekt tijdens dit webinar ook Wiemela Mangroo, bij evofenedex verantwoordelijk voor het ondersteunen van bedrijven, managers en teams bij de aanpak van hun exportactiviteiten.

Ben jij binnen je bedrijf verantwoordelijk voor import en/of export en wil je binnenkort starten met de digitale transformatie? Neem deel aan dit webinar en je bent hierop goed voorbereid.

Webinarserie ‘Digitalisering in de handel en logistiek’  
Dit webinar is onderdeel van de serie ‘Digitalisering in de handel en logistiek’ waarin we het mkb meenemen in de mogelijkheden die data en digitalisering biedt voor een soepele handel en logistieke operatie. Ook besteden we aandacht aan de juiste voorbereiding zodat je goed beslagen ten ijs komt. We behandelen praktijkvoorbeelden maar geven ook tips en handvatten om deze mogelijkheden ook in jouw organisatie toe te passen. Zo blijf je nu, maar ook in de toekomst, wendbaar, efficiënt en succesvol. 

Datum:
18 mei 2022
11:00-12:00 uur

Locatie:
Online

Meer informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van evofenedex.