18 mei 2021: Online bijeenkomst ondernemers Heesch West

Het verstevigen en verder ontwikkelen van de regionale economie is een belangrijk doel van bedrijventerrein Heesch West. Om kansen voor regionale ondernemers uit te breiden is onder andere het besluit genomen in februari om kavels vanaf 5.000 vierkante meter in plaats van 1 hectare aan te bieden. Over deze en andere kansen en ontwikkelingen willen we u graag een update geven.

Vanwege de huidige maatregelen is dit een online bijeenkomst met een presentatie over Heesch West en de uitbreiding Cereslaan-West/Vismeerstraat. Daarna is er tijd voor het beantwoorden van vragen. Vragen kunnen tijdens de bijeenkomst gesteld worden via een bericht in WhatsApp naar het telefoonnummer dat in beeld komt. De bijeenkomst is op dinsdag 18 mei om 20.00 uur bij te wonen via deze pagina: https://heeschwest.nl/online-bijeenkomst-ondernemers.

Locatie:
Online

Datum:
18 mei 2021
20:00 uur

Onderstaande video gaat in op het aanpassen van het profiel van Heesch West en de kansen voor de regionale economie.


Meer informatie:

Meer informatie en actueel nieuws is te vinden op de website www.heeschwest.nl.

De gemeenschappelijke regeling (GR) Heesch West is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bernheze, Oss en ’s-Hertogenbosch. De GR ontwikkelt het bedrijventerrein Heesch West.