16-19 april 2024: Intertraffic Amsterdam

Van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 april 2024 vindt de Intertraffic plaats in de RAI Amsterdam. Intertraffic Amsterdam moet je bijwonen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, veiligheid, parkeren, slimme mobiliteit en verkeersmanagement, met zo’n 900 exposerende bedrijven en bezoekers uit meer dan 100 landen wereldwijd. Ook Connekt (stand 02.210) is aanwezig op de Intertraffic!
 
De toonaangevende vakbeurs voor mobiliteitsprofessionals
Door verbindingen en inzichten te bieden aan exposanten, bezoekers en andere leden van de community helpen we hen uit te blinken in hun commerciële en professionele inspanningen.

Intertraffic verbindt professionals op het gebied van verkeerstechnologie op wereldschaal. Al onze initiatieven zijn gericht op het vergroten van expertise en netwerkuitbreiding.

We creëren en faciliteren het hele jaar door B2B- en B2G-betrokkenheid, waardoor innovatie, zakendoen en het delen van oplossingen en knowhow mogelijk worden gemaakt om de mobiliteitsuitdagingen van vandaag en morgen aan te pakken.
Wij streven naar veilige, duurzame en efficiënte mobiliteit over de hele wereld.
Door mobiliteitsexperts en professionals live en online bij elkaar te brengen, helpen we mobiliteitsvraagstukken die de leefbaarheid beïnvloeden, op te lossen, te beheersen en te voorkomen.

Neem deel aan de meest toonaangevende vakbeurs ter wereld op het gebied van mobiliteit en verkeerstechnologie. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, slimme mobiliteit, verkeersveiligheid en parkeren. Grijp deze kans om meer dan 35.000 gelijkgestemde collega’s uit meer dan 140 landen te ontmoeten. En met meer dan 900 exposerende bedrijven om te netwerken, van te leren en door geïnspireerd te worden!

Datum:
16-19 april 2024
 
Locatie:
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ  Amsterdam
 
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Intertraffic Amsterdam.