15 maart 2022: Dag van de Slimme Logistiek!

Op 15 maart vindt de ‘Dag van de Slimme Logistiek’ plaats in Veghel, georganiseerd door team Smart Logistics van SmartwayZ.NL. Tijdens deze dag maken zij zichtbaar wat logistieke data voor úw organisatie kan betekenen. Tijdens inspiratiesessies komen diverse logistieke datatoepassingen aan bod, zoals Connected Transport Corridors, Last Mile Guidance en BestelBeter. U kunt direct aanhaken bij lopende initiatieven of de mogelijkheden, specifiek voor uw organisatie, bespreken met de projectleiders. Bovendien kunt u op het Kennisplein nóg meer informatie en inspiratie opdoen én natuurlijk netwerken. Na deze dag kunt u aan de slag met slimme logistieke (data)toepassingen! 

Het middagprogramma is gericht op de overheid en het avondprogramma op logistieke ondernemers en (logistieke) IT-bedrijven. Uiteraard mag u ook beide dagdelen bijwonen. 

Ga voor alle informatie naar de website van SmartwayZ.NL.

Datum: 
Dinsdag 15 maart 2022
13:30-21:00 uur

Locatie:
Cultuur Haven Veghel (ingang Cultuurfabriek)
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

Aanmelden:
Deelname aan de Dag van de Slimme Logistiek is gratis. Aanmelden is verplicht. Dit kan via het aanmeldformulier voor het middagprogramma (overheid) of via het aanmeldformulier voor het avondprogramma (logistieke ondernemers en IT-bedrijven). Deze dag wilt u niet missen!