10 november 2021: Netwerkevenement Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie

Op 10 november 2021 vindt een netwerkevenement plaats rond de Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie. Locatie is CHV Noordkade in Veghel. Bijna 3 jaar na de 1e Brabantbrede bijeenkomst rond de Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie komt hele netwerk weer samen. Om terug te blikken, maar vooral om vooruit te kijken.

Samenwerking
Via de ‘Regiotafels’ is afgelopen jaren het netwerk opgebouwd, is kennis uitgewisseld, en is de samenwerking op gang gekomen. Gemeenten en provincie hebben inmiddels in bijna alle regio’s gezamenlijke afspraken gemaakt. Nu komt het erop aan om die afspraken ook vorm te gaan geven. Mede samen met markt- en maatschappelijke partijen. Daarover zal het gaan deze middag.

Programma:
Naast de gelegenheid tot ontmoeting en verbinding gaat het deze middag ook om verdieping en inspiratie. Daarvoor hebben we een aantal interessante gasten uitgenodigd. Keynote-spreker is Tesseltje de Lange, professor Migratierecht aan de Radboud Universiteit. Zij spreekt over o.a. arbeidsmigratie in het Brede Welvaartsperspectief. Daarnaast komen in subsessies diverse maatschappelijke initiatieven in beeld. En zijn er sprekers over hoe je de omgeving bij ontwikkelingen betrekt en hoe netwerken werken. Zie ook de uitnodiging met het volledige programma.

Aanmelden:
Iedereen die betrokken is bij dit onderwerp is van harte welkom, maar aanmelden is verplicht. Je kan je aanmelden via het e-formulier

Datum:
10 november 2021
13:00-18:00 uur

Locatie: 
CHV Noordkade
Verlengde Noordkade 10-18
5462 EH Veghel

Meer informatie:
Ga voor meer informatie naar de website van de Provincie Noord-Brabant.